top of page

"Music Emotions®"

Missie
Voor de één zijn het twee gewone woorden zonder enige betekenis, voor de ander betekenen deze twee woorden een meerwaarde voor een bepaald doel binnen de muziekwereld, nl. het roeren van gevoelens en ontroeren van mensen d.m.v. muziek.

Visie
We bieden onze muzikanten/crewleden een (verschillende en origineel) podium en laten deze mensen zich verder ontwikkelen. Elk op zijn/haar niveau met respect voor zijn/haar achtergrond. Op deze manier vormen wij samen de 'Music-Emotions'-familie.

Het verhaal begint in november 2001 onder de naam "Moving Emotions® Symphonic Pop Orchestra" met amper 7 gemotiveerde muzikanten. Tot op de dag van vandaag is dit alles geëvolueerd naar een 75-koppig orkest onder de naam Music Emotions® Symphonic Pop Orchestra. Met trots kunnen we zeggen: 'Dit is meer dan een volwaardig orkest met een enorm breed Repertoire '. Dit alles, niet alleen dankzij tal van gemotiveerde orkestleden, maar ook door het enorm gedreven bestuur en crewleden. Uitgenomen de wekelijkse, zondagse repetities en onze jaarconcerten werkt ons orkest regelmatig mee aan unieke, creatieve projecten: opname filmmuziek voor een kortfilm, optreden vanuit een reuzenrad, optreden in het Openluchttheater Rivierenhof met gastzangers: De Grungblavers (Boogie Boy, Jean Bosco Safari, Dirk Cassiers, Erik Goossens, Ludovic Myamabo, Guillaume Van der Stichelen), Magical Tunes in deSingel met gastzangers: (2013) Jan Schepens en Chloé De Bie; (2015) Hans Peter Janssens en Ildiko Van Dyck, (2017) Hans Peter Janssens en Deborah De Ridder en een 155-koppig pop-up koor: Magical Tunes Choir, orkestreizen, samenwerking met zangers: Ildiko Van Dyck, Jan Van Looveren, Maurice Dean,... samenwerking met djembégroepen, doedelzakspelers, alpenhoornspelers,...
U kunt het zo gek niet bedenken want ons orkest staat klaar voor u!

Music Emotions is een autonome vereniging, maar residentieert in de Academie Deurne. Het orkest werkt samen met Academie Deurne volgens de laatste wijzigingen aan het decreet Deeltijds Kunstonderwijs.
Leerlingen van een academie in het Deeltijds Kunstonderwijs mogen het vak groepsmusiceren in ons orkest volgen!


®: 10/08/2011: Moving Emotions een geregistreerd en beschermd merknaam.
®: 2011: overdracht van de logo-auteursrechten aan Ph. Van den Hoek
®: 05/05/2011: logo: geregistreerd en beschermd merknaam
®: 01/03/2013: Music Emotions is een geregistreerd en beschermd merknaam
®: 30/04/2013: Magical Tunes is een geregistreerd en beschermd merknaam

Foto's en filmpjes (zowel materiaal vanuit het orkest of materiaal genomen door derden) mogen slechts gebruikt worden na toestemming vanuit Music Emotions®, zowel de naam, het logo als eender welk beeldmateriaal is auteursrechtelijk beschermd.


 

solsleutell website 2019.png
bottom of page